ACTIES – EVENTS

CORONA

Tijdens het lang hemelvaartweekend trappen wij normaal gezien gedurende 4 dagen met onze teams tegen kanker. Daarom zamelen we het hele jaar door startgeld in, geld dat volledig naar kankeronderzoek gaat.

We vinden het jammer dat een aantal van onze acties in het water zijn gevallen en de 1000km dit jaar niet zal doorgaan tijdens het lang hemelvaartweekend.

Maar een zeer terechte en belangrijke beslissing wetende dat besmetting bestrijden momenteel ons enig wapen is.

Ondertussen zit Kom op tegen Kanker niet stil en werken kankeronderzoekers hard verder aan nieuwe medicatie en betere behandelingen voor kankerpatiënten. Projecten die ze voor een groot stuk met de opbrengst van de 1000 km ed. 2020 in stand gingen houden …
 
Daarom hebben ze een belangrijke vraag naar alle Teams toe. Of zij dit jaar al (een deel van van) van hun startgeld willen bijdragen aan kankeronderzoek? Zodat ze de onmisbare projecten die ze planden te financieren, kunnen blijven steunen. Allemaal met één missie: de dag waarop we geen geliefden meer verliezen aan kanker zo snel mogelijk bereiken.
 

Aldus veranderd er niets aan ons engagement… Wij blijven fietsen en we blijven centjes inzamelen om de strijd tegen kanker kunnen steunen.

Help jij ons graag?

Check onze WEBSHOP!

Of,

Je kan een gift doen. Dat kan via een overschrijving op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van ‘Gift 170060497’.

Alvast bedankt voor je steun!

Zo maken we samen niet alleen een vuist tegen kanker,

maar ook tegen het corona virus.

FERRO FIORE verkoopt Mattentaarten!

Fiets (arm-binnen) bandjes

CAVA en WIJN

Ferro’ke (ambachtelijk gebrouwen bier)

29 maart 2020, afgelast
(in afwachting van nieuwe datum)