Plots is alles anders…

(Jan. 2015)

Hey Lies…

Sorry dat het zolang al geleden is da je ons in je Battle les gezien hebt …

maar… het begon met aantal kwaaltjes, medicijntjes, meerdere doktersbezoeken…

Na bloedonderzoek bleek: slecht nieuws… ik had 41 000 witte bloedcellen ipv 9600, dus 4x zo veel. Was het een ontsteking of was het leukemie…het was bang afwachten.

Ik werd direct doorverwezen naar de hematoloog voor een nieuwe bloedafname en een beenmerg punctie…  Toen wist ik het helemaal… en inderdaad mijn gevoel was JUIST!

Ik heb leukemie en diende meteen opgenomen worden. Ik lig nu al vier weken in afzondering. Geen bezoeken, ook mijn zoontje niet.

Ondertussen heb ik mijn eerste chemo achter de rug…

—-

(Sep. 2015)

Hallo allemaal,

Vandaag werd ik weer om 8u30 verwacht op de dagkliniek…

Ik had eigenlijk niet zoveel zin want ik wist da ze me weer gingen pijn doen! ;-(

Om 9u30 zijn ze bloed komen nemen en blijkbaar was het goed en konden ze de chemo bestellen. Oef, deze keer gingen ze me daar toch niet houden…

Zo’n beenmergpunctie blijft dus telkens pijn doen.. De verdoving doet al pijn, en dan het boren…  het pijnlijkste, het bloed dat ze er dan uittrekken, duurt maar een paar seconden, maar die pijn is niet te beschrijven.

Oef… de resultaten waren deze keer goed…

In 20 dagen opnieuw… blijven duimen!

—-

(Jan 2016)

Vorig jaar deze tijd ontdekte mijn huisarts dat ik MEER DAN 41 000 WITTE BLOEDCELLETJES had! Vandaag heb ik er nog 2 730…

2 dagen later kreeg ik toen te horen dat het ‘leukemie’ was…, dag nadien werd ik voor 4 weken opgenomen… Weg van ALLES en IEDEREEN!

Gisteren moest ik terug naar het ziekenhuis voor een ruggenprik, chemo en beenmergpunctie… Dit was alweer zoooooooooooo pijnlijk!

Tja…, eigenlijk moet ik blij zijn dat ik een ruggenprik en een beenmergpunctie gekregen heb, want dit wil zeggen dat mijn bloed OK Is en dat is toch ook heel belangrijk hé!

We zijn ook met nieuwe medicatie begonnen.

Afwachten…

(Okt 2016)

Hier ben ik nog eens…

Om de 3-4 weken nog steeds op controle

De beenmergpunctie’s worden om het half jaar gedaan vanaf nu…

Spijtig genoeg doet het keer op keer VEEL PIJN, vooral de VERDOVING!

Maar voorlopig… alles goed…